.
.

Een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Vier je leukste kinderfeestje met Virtual Reality. Ontdek de wondere wereld van Virtual Reality. Rennen, vliegen, op ontdekking gaan en de leuke spelletjes spelen! Dat staat je allemaal te wachten bij de VRLoods in Surhuisterveen!

Tijdens een kinderfeestje bij de VRLoods wordt je welkom geheten door onze VR Experts. Deze zullen je voorbereiden voor de virtuele wereld. Hierna ga je een uur lang leuke VR Games spelen. Zwem onderwater met TheBlu, sla zo veel mogelijk fruit doormidden bij FruitNinja en bescherm je kasteel met pijl en boog in The Lab. We hebben meer dan 30 Games waar je uit kunt kiezen!

Na een uur lang Virtual Reality sluiten we af de ervaring af met wat eten en drinken. Je krijgt van ons patat met een drankje en de jarige krijgt nog een leuke verassing voor mee naar huis!

Sfeer foto's/impressie VRLoods

Wat hoort er allemaal bij een VR Kinderfeestje?

 Plaats voor 20 kinderen + minimaal 1 ouder/begeleider

 VR Headsets op basis van de groep grootte

 Keuze uit meer dan 30 Games en ervaringen

 Begeleiding door enthousiaste VR Experts

 Een zakje chips, een lekker bakje patat en wat te drinken

 Een VRassing voor de jarige

 Voor maar € 10,50 per deelnemer(kind)

Virtual Reality is het kinderfeestje van 2018/2019!

Een Virtual Reality ervaring vanaf 10 jaar

Een kinderfeestje is geschikt vanaf +- 10 jaar. Ben je toch wat jonger, kom gewoon gezellig mee! Mocht de headset niet passen, dan krijg je van ons een aangepaste VR Headset. Alle Gamer(tjes) krijgen van ons een zakje chips, wat lekkers te drinken en een afsluiting een lekker bakje patat.

Je mag bij ons komen met 20 vriendjes/vriendinnetjes, maar met minder mag natuurlijk ook! Een kinderfeestje kan al vanaf 4 personen(en één minimaal 1 ouder/begeleider).

Ervaringen binnen onze VRLoods
Virtual Reality, een niet van echt te onderscheiden wereld!
HTV Vive Hardware VRLoods

Open van Maandag tot Zaterdag

De VRLoods is de enige VR Arcade hal in Friesland. Wil je een uniek kinderfeestje om niet te vergeten dan is de VRLoods bij uitstek geschikt.

Een kinderfeestje kan bij ons geboekt worden op maandag tot en met zaterdag. Wij hanteren ruime openingstijdens waardoor er altijd wel een geschikt moment te vinden valt.

Een feestje duurt ongeveer anderhalf uur en wordt begeleid door leuke en enthousiaste VR Experts. Heb je bepaalde wensen of voorkeuren, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveren