Logo VR Loods
Telefoon: 0512-751264 - Open van maandag tot en met zaterdag

Virtual Reality informatie en aanbod bij de VRLoods

Headset op, controllers aan en de Virtual Reality ervaring kan beginnen!

Onze hallen zijn ingericht met de HTC Vive en zijn draadloos. Daardoor bieden wij de meest complete VR ervaring van de Benelux. We bieden verschillende content waardoor het voor iedereen een interessante beleving is. Heb je nog totaal geen ervaring met VR of al een paar keer een bril opgehad. Wij hebben voor iedereen wat in huis!

Ervaringen binnen onze VRLoods

Wat is Virtual Reality

Virtual Reality, een wereld die je totaal niet kunt voorstellen wanneer je hem nog niet hebt beleefd. Toch is Virtual Reality een term die je steeds vaker voorbij ziet komen. Mensen praten erover op social-media, evenementen/beurzen en zelfs op het werk. Maar wat is het nou precies Virtual Reality en wat mag je ervan verwachten?

Het komt erop neer dat Virtual Reality ervoor zorgt dat je een virtuele, niet van echt te onderscheiden omgeving waarneemt als realistisch. Door het dragen van een VR bril, het creëren van een surround geluid en je handen te voorzien van Force Feedback controllers, kun je een wereld creëren die als echt aanvoelt. Je krijgt een volledig andere ervaring dan bijvoorbeeld bij een 3D film in de bioscoop.

Wat kun je verwachten bij de VRLoods

Games, Experiences, zittend als staand, voor jong en voor oud.
De VRLoods is voorzien van het grootste aanbod VR Experiences en Games van de Benelux. Ons aanbod is geschikt voor jong en oud en voor iedereen wat wils. Om het allemaal zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben we alle ervaringen op een rijtje gezet. Tijdens een boeking kun je zelf aangeven wat je graag wenst te doen. Wil je liever verrast worden? Dat kan natuurlijk ook!

Alle ervaringen bekijken

Virtual Reality Experience

  • Eén hal, één VR headset voor € 49,95

  • Een uur lang sensatie
  • Tot maximaal 6 personen

Virtual Reality Experience XL

  • Meerdere hallen voor € 49,95 per hal

  • Een uur lang sensatie
  • voor 7 tot 20 personen

Ook voor personeelsuitjes of (kinder)feestjes het juiste adres!

Virtual Reality is natuurlijk enorm leuk met het gezin of vrienden als uitje. Maar wij bieden ook de mogelijkheid voor (kinder)verjaardag feestjes en uitjes met je collega’s!

Ervaringen binnen onze VRLoods

Arrangementen
Wat is er specialer dan je verjaardag vieren in en om Virtual Reality? Of wat is er mooier dan samen met je collega’s deze wondere wereld te betreden? Het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat je met meerdere mensen komt. Speciaal om dit mogelijk te maken, bieden we bij de VRLoods ook arrangementen. Zo kan jij samen met je vrienden, familie en/of collega’s de perfecte ervaring beleven.

Meer mensen, meer plezier
Een arrangement in Virtual Reality kan geboekt worden tot maximaal 40 personen. Uiteraard kan je en Virtual Reality middag ook combineren met één van onze andere activiteiten!

Alle arrangementen bekijken

Ben jij klaar voor de Virtual Reality experience?
RESERVEER NU!