Logo VR Loods
085 - 8081544Wij zijn weer open! Ma t/m ZaRuime keuze in games
Ervaringen binnen onze VRLoods

Over de VRLoods

Virtual Reality begint bij de VRLoods in Surhuisterveen

VRLoods in een onderdeel van het Indoor Game Center Surhuisterveen. In 2017 zijn wij begonnen met de VRLoods. Nu ruim drie jaar later is VirtualReality niet meer weg te denken. Het Indoor Gaming Center bestaat maarliefst uit 400m² en is van alle gemakken voorzien. Wij leveren de meest complete VR ervaring van de Benelux.

Bij de VRLoods nemen we je mee in de wondere wereld van VR. Kom gezellig langs met je vrienden, familie, collega’s of kinderen en wordt net zo verrast door Virtual Reality als ons! We laten je duiken met een levensechte walvis, fruit in kleine stukjes hakken voor de hoogste score en bovenop een wolkenkrabber genieten van je hoogtevrees. Spannend? Ja zeker, maar ook compleet veilig en geschikt voor jong en oud.

Onze missie is het voorzien van een totaalbeleving op het gebied van Virtual Reality met als voornaamste doel een gezellig uitje te creëren voor jong en oud. Onze hallen zijn ingericht met de meest moderne apparatuur en hebben een grote speelruimte.

Wat kun je bij ons doen?

Een Virtual Reality kun je bij ons boeken maar ook als arrangement. Je kunt bij ons terecht met groepen van +- 18 personen. Grotere groepen zijn ook mogelijk in combinatie met onze overige uitjes. Wij hebben een gastvrije ontvangst ruimte waar je gezellig wat kunt eten, drinken en bij kunt kletsen. Of je nou komt met je vrienden, je familie, je collega’s of alleen. We hebben altijd de VR beleving die bij jouw(jullie) past.