Logo VR Loods
085 - 8081544Wij zijn weer open! Ma t/m ZaRuime keuze in games

WE ZIJN WEER OPEN!

"Eindelijk is het zover. We mogen weer leuke dingen doen." ~ Iedereen.

Daar mag de VRLoods natuurlijk niet bij ontbreken. Ondanks de geldende maatregelen staat ons team per 5 juni weer klaar om je te voorzien van een geweldige Virtual Reality ervaring.

 • Stap in de huid van Max verstappen op het race circuit
 • Overwin je hoogtevrees bovenop een wolkenkrabber
 • Zie de wondere wereld van de oceaan.
 • Voor de gezondheid van onze bezoekers en personeel volgen we de richtlijnen van het RIVM en hebben we duidelijke maatregelen gesteld. Het is dus van belang om te reserveren via de website.

  Wees er snel bij! RESERVEER DIRECT

  Veelgestelde vragen Coronabeleid en maatregelen


  Per 25 september
  Testen voor toegang wordt de nieuwe norm. Dat heeft behoorlijk impact op onze organisatie. We vragen je daarom om rekening te houden met het volgende:

  Kinderfeestjes zijn in principe vrijgesteld van testen voor toegang (ook de begeleiders). Wel houden we gepaste afstand van de begeleiders en we vragen jullie het zelfde te doen.
  Voorafgaand aan de boeking wordt aan jullie gevraagd een gezondheidsverklaring in te vullen.

  Bij Volwassen boekingen zijn wij verplicht om naar je coronavaccinatie- of testbewijs te vragen voorafgaand aan je boeking. Regel zelf dus tijdig je testbewijs zodat we er samen een VR ervaring van kunnen maken om niet te vergeten!

  Gaat alles open?
  Denken in oplossingen, niet in problemen. Dat is waar we de afgelopen tijd genoeg ruimte voor hebben gehad. In principe zijn alle activiteiten beschikbaar.
  Twijfel je over het aantal personen of de samenstelling van je gezelschap? Dan is het raadzaam om dit van te voren te overleggen met een van onze Virtual Reality experts.

  En de maatregelen dan?
  Voor de gezondheid van onze bezoekers en personeel volgen we de richtlijnen van het RIVM en hebben we duidelijke maatregelen getroffen. Om de 1,5 meter maategel te waarborgen hebben we gezorgd voor voldoende ruimte en hanteren we een beperkt aantal reserveringen per dagdeel.

  Het is dus van belang om te reserveren via de website.

  Wanneer je boeking is bevestigd wordt er gevraagd om een formulier in te vullen in het kader van een gezondheidscheck. Dit is nodig om voor ieder een veilige en gezonde ervaring te garanderen.

  We vinden het belangrijk dat onze bezoekers zich veilig voelen. Daarom hebben we ons protocol in het kader van hygiëne nog een extra stukje opgeschroefd. Dit houdt in dat:

  • Personeel is getest en tijdens de boeking een mondkapje draagt.
  • Waar mogelijk ook de begeleider voldoende afstand bewaart.
  • De apparatuur voor aanvang en bij afloop van de boeking wordt ontsmet en gereinigd.

  Niet alles duidelijk?
  Heb je vragen over hoe je dag eruit ziet of wat je kan verwachten? Dan heeft de klantenservice alle antwoorden voor je. Je kan ons bereiken via het contactformulier of telefonisch op 085 808 1544.

  Sfeer foto's/impressie VRLoods
  Ervaar de wereld van Virtual Reality! MENUKAART BEKIJKEN of RESERVEER NU!